Databases

Baze podataka

VAŽNE NAPOMENE:

  • Kako pristupiti?
  • Pristup svim elektroničkim izvorima informacija za djelatnike KBF -a (bazama podataka, e-časopisima) reguliran je putem IP raspona KBF-a. To znači da se tim sadržajima može pristupiti s računala koja su fizički smještena na KBF-u.
  • Pristup bazama izvan Fakulteta omogućen je prijavom uz korištenje AAI korisničkog imena i lozinke koji omogućuje pristup s bilo kojeg računala (kod kuće, na putu).
  • Više informacija na stranicama Portal elektroničkih izvora za hrvatsku akademsku i znanstvenu zajednicu. http://baze.nsk.hr

 


 

Nabava e-izvora u nacionalnoj licenci za 2023. godinu

Na mrežnim stranicama Nacionalne i sveučilišne knjižnice objavljen je utvrđen popis e-izvora koji će biti dostupni u nacionalnoj licenci u 2023. godini.

Za više informacija pogledati:

https://baze.nsk.hr/nabava-e-izvora-u-nacionalnoj-licenci-za-2023-godinu/

Za sva  dodatna pitanja zainteresirani se mogu obratiti  na  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj 01 6164 172

 


 

MDPI: APC vaučeri za objavu u otvorenom pristupu

 

Na mrežnim stranicama Nacionale i sveučilišne knjižnice objavljena je obavijest o dodijeljenim svim vaučerima MDPI za objavu u otvorenom pristupu.

Sukladno sporazumu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu i izdavača MDPI, svi autori za korespondenciju čije su matične ustanove uključene u ovaj sporazum, a nisu ovom prilikom imali mogućnost dobiti vaučer, imaju pravo na 10% popusta na troškove objave radova predanih za objavu do kraja 2023. godine.

Popis ovlaštenih ustanova i pripadajuće e-mail domene
Popis časopisa u kojima je moguće objaviti rad u otvorenom pristupu

Za sva dodatna pitanja zainteresirani se mogu obratiti na  e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona  01 6164 172.

 


 

China National Knowledge Infrastructure (CNKI) – produženo trajanje probnog pristupa do 31.12.2023.

Produženo je trajanje probnog pristupa na platformu CNKI Express do 31.12.2023. godine.

Platforma CNKI Express sadrži kineske i međunarodne znanstvene časopise (Springer Nature, Wiley, Elsevier, Emerald, Cambridge, De Gruyter i druge), doktorske disertacije, magistarske radove, zbornike, novine, e-knjige, patente i standarde. Platforma nudi i mogućnost prijevoda kineskih tekstova na engleski jezik, kao i grafičke prikaze analiza znanstvenog izdavaštva.

Contact us

Catholic Faculty of Theology in Đakovo

IBAN account:
Faculty: HR4523900011100474440
Dorm: HR3123900011500027586

 

The website KBF in Đakovo uses cookies to ensure a better user experience and functionality of the site. By continuing to browse the website, you agree to the terms of use.