Događanja

Apsolventska večer studenata V. godine

Autor:  Friday, 02 June 2023 |

U četvrtak, 1. lipnja, studenti 5. godine Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu tradicionalno su proslavili svoju ‘apsolventsku večer’. Program je započeo u fakultetskoj kapelici Marije Majke Crkve s pobožnošću klanjanja.

Predvođeni v. d. prodekana za nastavu i studente, izv. prof. dr. sc. Borisom Vulićem, studenti su izrekli svoje osobne molitve zahvale za proteklih pet godina obrazovanja kao i preporuke za svoju budućnost. Potom su se u vijećnici Fakulteta susreli s predstavnicima uprave. Pritom je prigodnu riječ u ime svoje godine uputio student Petar Tustanovski, ističući osjećaje zahvalnosti za sve dobro koje su primili tijekom svoga studija. Prof. dr. sc. Ivica Raguž, v. d. dekana, pozdravio je studente i obratio im se s nekoliko misli nadahnutima sv. Justinom, čiji je spomendan bio te je nazočne uputio da uvijek slijede božanske, a ne ljudske stope. Nakon fotografiranja uslijedila je svečana večera s profesorima i djelatnicima Fakulteta.

Tekst: David Ferić

 

Image Gallery

Contact us

Catholic Faculty of Theology in Đakovo

IBAN account:
Faculty: HR4523900011100474440
Dorm: HR3123900011500027586

 

The website KBF in Đakovo uses cookies to ensure a better user experience and functionality of the site. By continuing to browse the website, you agree to the terms of use.