Obavijesti
Tuesday, 30 November 2021 14:42

Novi broj Diacovensije

Objavljen je treći ovogodišnji broj znanstvenoga časopisa Diacovensia – Teološki prilozi.

Broj otvara Stjepan Radić uvodnikom naslovljenim «Quid est veritas? Istina – uvjerenje – dijalog».

Thursday, 25 November 2021 10:22

Poziv na javno savjetovanje u postupku donošenja Poslovnika o radu Povjerenstva za nastavu i studente

U prilogu ove obavijesti nalaze se Poziv na javno savjetovanje u postupku donošenja Poslovnika o radu Povjerenstva za nastavu i studente na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, kao i nacrt istog.

Tuesday, 23 November 2021 11:48

Natječaj za izbor redovitog profesora i za izbor asistenta

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu
raspisuje

NATJEČAJ

Monday, 22 November 2021 14:17

Poziv na javno savjetovanje u postupku donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Pravilnika o ustroju i djelovanju sustava za osiguranje kvalitete visokog obrazovanja

U prilogu ove obavijesti nalaze se Poziv na javno savjetovanje u postupku donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Pravilnika o ustroju i djelovanju sustava za osiguranje kvalitete visokog obrazovanja na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu.

Wednesday, 17 November 2021 09:03

Odluka o provedbi testiranja

Poštovani zaposlenici Katoličkog bogoslovnog fakulteta,

u privitku Vam dostavljam odluku dekana vezanu uz odluku Stožera civilne zaštite RH o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja zaposlenika ustanova u vlasništvu RH. Molim Vas da istu primite na znanje.

Ujedno Vas obavještavam da će se testiranje naših zaposlenika koji nisu izuzeti od testiranja prema sadržaju odluke iz privitka, provoditi ponedjeljkom i srijedom od 7 do 7.30 sati u Domu Zdravlja Đakovo, Petra Preradovića 2, ulaz rodilište. Iznimno i sutra će se provoditi testiranje, također u vremenu od 7 do 7.30 sati. Potvrda o testiranju će biti izdana odmah nakon dobivenog rezultata na mjestu testiranja.

Ukoliko Vam navedeni termini zbog dislociranosti nisu odgovarajući, testiranje možete obaviti na jednom od ovlaštenih mjesta
(https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/popis-zdravstvenih-ustanova-i-laboratorija-covid-testiranja-4352/4352) ali u vlastitoj organizaciji. Tom prilikom je potrebno uzeti račun, te će Vam Fakultet refundirati trošak testiranja.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, stojim na raspolaganju.

S poštovanjem,

Uprava Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu

Page 1 of 60

Contact us

Catholic Faculty of Theology in Đakovo

IBAN account:
Faculty: HR4523900011100474440
Dorm: HR3123900011500027586

 

The website KBF in Đakovo uses cookies to ensure a better user experience and functionality of the site. By continuing to browse the website, you agree to the terms of use.