Student corner

Održana Večer stvaralaštva studenata Katoličkog bogoslovnog fakulteta

Thursday, 02 June 2016 |

Večer stvaralaštva studenata Katoličkoga bogoslovnog fakulteta održana je 2. lipnja 2016. godine okupivši na jednom mjestu studente, profesore, djelatnike, članove Zajednice prijatelja Fakulteta te posebne ovogodišnje goste s Franjevačke teologije u Sarajevu. Pozdravnu riječ održala je studentica Nikolina Barić, predsjednica studentskog zbora. Fra Danijel Nikolić, odgajatelj bogoslova franjevačke teologije u Sarajevu, zahvalio je na pozivu i kvalitetnoj suradnji s KBF-om u Đakovu. Dobrodošlicu je svima poželio i dekan, izv. prof. dr. sc. Ivica Raguž.

Oktet Sursum corda zanimljivim glazbenim izvedbama započeo je ovogodišnju Večer stvaralaštva. Dramska skupina, pod mentorstvom profesorice sestre Fužinato, izvela je predstavu pod naslovom "Obitelj - oaza milosrđa". U nastavku su slijedile glazbene točke studentskog zbora Ruah i samostalne spisateljice i pjevačice Ane Bošković. Pjesnikinja Martina Peunić obogatila je sadržaj večeri recitiranjem autorskih pjesama. Nakon sadržajno bogatih izvedaba uslijedilo je već tradicionalno dodjeljivanje zahvalnica i nagrada zaslužnim studentima, nastavnicima i djelatnicima KBF-a. Ove je godine, u ime svih studenata Fakulteta,  Studentski zbor KBF-a dodijelio priznanje studentima Mariji Kozić, Leonnelu Radinskom i Željku Filajdiću za osobit doprinos razvoju kvalitete studentskog života na KBF-u u Đakovu. Nagradu za izvannastavno zalaganje u predstavljanju i napretku fakulteta dobili su nastavnici  doc. dr. sc. Darija Damjanović Barišić i doc. dr. sc. Davor Vuković. Posebnu zahvalu uputili su Antoniji Pranjković koja je dala veliki doprinos u prvoj razmjeni studenata KBF-a. U nastavku su slijedile izvedbe Rock-banda studenata franjevačke teologije iz Sarajeva VIS Jukić i studenata KBF-a u Đakovu. Na koncu je prikazana Studentska prezentacija "Što se događalo protekle godine" i premijerno je odigran filma KBF TV-a. Svi sudionici i prijatelji fakulteta nakon talentima bogate večeri uputili su se na zajedničko druženje.

Image Gallery

Why study at KBF in Đakovo?

Ana Lučić

Ana Puljić

Luka Ivković

Krešimir Bošnjak

Josip Matezović

Contact us

Catholic Faculty of Theology in Đakovo

IBAN account:
Faculty: HR4523900011100474440
Dorm: HR3123900011500027586

 

The website KBF in Đakovo uses cookies to ensure a better user experience and functionality of the site. By continuing to browse the website, you agree to the terms of use.