Student corner

Održana apsolventska večer studenata V. godine

Monday, 22 May 2017 |

U petak, 19.5.2017. održana je apsolventska večer studenata V. godine Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu. Večer je započela okupljanjem studenata na euharistijskom slavlju koju su predvodili, doc.dr.sc. Grgo Grbešić, prodekan za financije i organizaciju poslovanja uz dr. sc. Tomislav Mrkonjića.

Nakon mise, uslijedilo je prigodno druženje na fakultetu uz zdravicu koju su studentima uputili izv.prof.dr.sc. Ivica Raguž, dekan fakulteta i doc.dr.sc. Suzana Vuletić, prodekanica za nastavu i studente. Večer je upotpunjena zajedničkom večerom u veselom raspoloženju u restoranu Gradski podrum, gdje su se studentima pridružili profesori: red.prof.dr.sc. Karlo Višaticki; dr.sc. Josip Bošnjaković; dr.sc. Zdenko Ilić; doc.dr.sc. Stanislav Šota; mr.sc. Tadija Crnjak; prof. Rolanda Lončarić-Takač i tajnik fakulteta, vlč. Petar Vidović.

Autor teksta / Fotografija: Suzana Vuletić / Slađana Bradarić

 

Image Gallery

Why study at KBF in Đakovo?

Ana Lučić

Ana Puljić

Luka Ivković

Krešimir Bošnjak

Josip Matezović

Contact us

Catholic Faculty of Theology in Đakovo

IBAN account:
Faculty: HR4523900011100474440
Dorm: HR3123900011500027586

 

The website KBF in Đakovo uses cookies to ensure a better user experience and functionality of the site. By continuing to browse the website, you agree to the terms of use.