Događanja

MISA ZAHVALNICA

Autor:  Monday, 10 June 2019 |

Dana 07. lipnja 2019. godine u studentskoj kapelici Marije, Majke Crkve na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu je održana misa zahvalnica za akademsku godinu 2018./19. koju je predvodio pomoćni biskup Đakovačko osječke nadbiskupije mons. Ivan Ćurić u koncelebraciji s profesorima fakulteta.

Misa zahvalnica se tradicionalno održava svake akademske godine kako bi studenti, ali i profesori zahvalili Gospodinu za sva dobročinstva u protekloj akademskoj godini. Temeljni pojam u homiliji biskupa Ćurića je bio ljubav što je bila i tema dnevnog evanđelja, ljubav Petrova spram samog Krista. Biskup nas je pozvao da budemo donositelji te ljubavi u ovaj svijet i kao mladi teolozi, a nadasve vjernici, istinski živimo Isusovu riječ. Također smo uputili Bogu svoje prošnje i molili ga za blagoslov u nadolazećem ispitnom razdoblju. Na kraju misnog slavlja, dekan fakulteta, dr. sc. Vladimir Dugalić uputio svoje zahvale biskupu na sudjelovanju na misi te nam svima poželio sreću na ispitima.

Tekst: Matea Miličić
Fotografija: Marija Hardi

 

Image Gallery

Contact us

Catholic Faculty of Theology in Đakovo

IBAN account:
Faculty: HR4523900011100474440
Dorm: HR3123900011500027586

 

The website KBF in Đakovo uses cookies to ensure a better user experience and functionality of the site. By continuing to browse the website, you agree to the terms of use.