Događanja

Posjet Erasmus koordinatorice Sveučilišta iz Poznana

Autor:  Thursday, 26 September 2019 |

U sklopu programa Erasmus + Staff mobility for training na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u  Đakovu, od 22. do 29. rujna 2019. boravi g. Malgorzata Heigelmann, Erasmus koordinatorica i povjerenica za studijske programe i stipendije s Teološkog fakulteta Sveučilišta Adam Mickiewicz u Poznanu, Poljska.

Tijekom navedenog razdoblja razmjenjivat će se primjeri dobre međunarodne prakse, usklađivati okviri internacionalizacije, razvijati strategije međusveučilišne suradnje, dogovarati mogućnosti združenih projekata te suradnje u uredničkim i znanstvenim odborima prestižnih poljskih teoloških časopisa.

Pritom će se ostvariti sastanci s upravom Fakulteta, pojedinim relevantnim povjerenstvima, odborima i službama te posjet Rektoratu, Službi za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju, Odjeljkom za međunarodne projekte i mobilnost nastavnika i studenata te sa stručnim suradnicima za bilateralnu, multilateralnu i međunarodnu suradnju.

Tekst: Suzana Vuletić i Antonija Pranjković

 

Image Gallery

Contact us

Catholic Faculty of Theology in Đakovo

IBAN account:
Faculty: HR4523900011100474440
Dorm: HR3123900011500027586

 

The website KBF in Đakovo uses cookies to ensure a better user experience and functionality of the site. By continuing to browse the website, you agree to the terms of use.