Događanja

Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu na 23. Smotri Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Autor:  Friday, 06 December 2019 |

5. i 6. prosinca 2019. godine se na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti održava 23. Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Smotra se organizira za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavješćivanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, sveučilišnim i stručnim studijima, mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Osijeku, i studentskom životu.

Na Smotri se predstavlja 12 fakulteta (Ekonomski fakultet, Fakultet agrobiotehničkih znanosti, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Filozofski fakultet, Građevinski i arhitektonski fakultet, Katolički bogoslovni fakultet, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Strojarski fakultet) te Akademija za umjetnost i kulturu i 4 Odjela (Odjel za biologiju, Odjel za fiziku, Odjel za kemiju i Odjel za matematiku) sa 136 studijskih programa.

Na Smotri su zastupljene i Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, Studentski centri u Osijeku i Slavonskom Brodu čije djelatnosti osiguravaju potreban standard visokog obrazovanja, Studentski zbor i studentska udruga Duhos te Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Osijek.

 

Info: http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=80659#ixzz67KDMpCEs

Suzana Vuletić

 

Image Gallery

Contact us

Catholic Faculty of Theology in Đakovo

IBAN account:
Faculty: HR4523900011100474440
Dorm: HR3123900011500027586

 

The website KBF in Đakovo uses cookies to ensure a better user experience and functionality of the site. By continuing to browse the website, you agree to the terms of use.