Događanja

Posjet dr. Bastena KBF-u u Đakovu

Autor:  Thursday, 19 May 2022 |

Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, u utorak, 17. svibnja 2022. godine, posjetio je gospodin dr. Jörg Basten, predstavnik Renovabisa za Poljsku, Češku, Rusiju i Hrvatsku.

Dekan Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu izv. prof. dr. sc. Vladimir Dugalić, prodekan za znanost i međufakultetsku suradnju izv. prof. dr. sc. Stjepan Radić, predsjednik Udruge HRD BiOS te inicijator poslijediplomskog specijalističkog studija Propedeutika psihoterapije doc. dr. sc. Josip Bošnjaković i tajnica Fakulteta Tihana Kuterovac s gostom su razgovarali o Renovabisu – načinu  njihova djelovanja i financijske podrške projektima i stručnim usavršavanjima, zatim o Fakultetu – predstavljanje fakulteta i njegova organizacijskog ustroja, studijskim programima, posebice o novom poslijediplomskom specijalističkom studiju Propedeutika psihoterapije koji je u postupku ustrojavanja, te o mogućnostima suradnje i potpore na raznim projektima. Tom prilikom je dr. Basten razgledao Fakultet i Središnju nadbiskupijsku i fakultetsku knjižnicu.

Susret je bio usmjeren na buduću moguću suradnju i projekte.

Contact us

Catholic Faculty of Theology in Đakovo

IBAN account:
Faculty: HR4523900011100474440
Dorm: HR3123900011500027586

 

The website KBF in Đakovo uses cookies to ensure a better user experience and functionality of the site. By continuing to browse the website, you agree to the terms of use.