Događanja
Friday, 30 September 2022 08:42

AKTIVNOSTI KARITATIVNO-HUMANITARNE SKUPINE STUDENATA KATOLIČKOG BOGOSLOVNOG FAKULTETA

Predstavnici studenata, predvođeni voditeljicom karitativno-humanitarne skupine studenata Katoličkog bogoslovnog fakulteta, izv.prof.dr.sc. Suzanom Vuletić, ovih su dana dostavljali donacije pojedinim korisnicima socijalnih udruga i centara. Tim posjetima, u ime fakulteta, uručeni su brojni paketi knjiga koje smo uspjeli pribaviti zahvaljujući donacijama KBF-a u Đakovu, studentskog zbora u Osijeku i dipl.teol. Ivana Bassija, voditelja Udruge sv. Vinka Paulskog.

Friday, 23 September 2022 10:20

Predavanjima prof. dr.sc. Vladimira Dugalića, doc. dr.sc. Sande Smoljo-Dobrovoljski te dr.sc. Vitomira Zečevića završio trodnevni TPS u Đakovu

Trećega i posljednjega dana Teološko-pastoralnog seminara za svećenike u Đakovu, 23. rujna, koji se održavao na temu „Komunikacija u svećeničkom poslanju“, predavanja su održali prof. dr. sc. Vladimir Dugalić, doc. dr. sc. Sande Smoljo-Dobrovoljski te dr. sc. Vitomir Zečević.

Thursday, 22 September 2022 11:15

Teološko-pastoralni seminar u Đakovu: predavanja drugoga dana

Drugi dan Teološko-pastoralnog seminara u Đakovu, u srijedu, 21. rujna, započeo je predavanjem prof. dr. sc. Danijela Labaša na temu: Istina kao trajni temeljni aspekt komunikacije i u doba postistine, dezinformacija i lažnih vijesti. Započeo pitanjima: Mogu li prenositi činjenice u društvu i svijetu koji je ispunjen takozvanim alternativnim činjenicama? Može li se prenositi istina u doba post-istine? I što nam, kao društvu i pojedincima, uopće znači istina?

Wednesday, 21 September 2022 09:51

Predavanja prvog dana TPS-a

Prvoga dana TPS-a u Đakovu, koji se održava na temu „Komunikacija u svećeničkom poslanju“, 20. rujna, održana su tri predavanja te je predstavljen digitalni repozitorij Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Wednesday, 21 September 2022 08:04

Započeo Teološko-pastoralni seminar za svećenike na temu „Komunikacija u svećeničkom poslanju“

U organizaciji  Teološko-pastoralni seminar za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije, ove godine na temu „Komunikacija u svećeničkom poslanju“, započeo je u utorak, 20. rujna u Dvorani biskupa Antuna Mandića Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu.

Page 1 of 67

Contact us

Catholic Faculty of Theology in Đakovo

IBAN account:
Faculty: HR4523900011100474440
Dorm: HR3123900011500027586

 

The website KBF in Đakovo uses cookies to ensure a better user experience and functionality of the site. By continuing to browse the website, you agree to the terms of use.