Obavijesti

Odluka o provedbi testiranja

Wednesday, 17 November 2021 |

Poštovani zaposlenici Katoličkog bogoslovnog fakulteta,

u privitku Vam dostavljam odluku dekana vezanu uz odluku Stožera civilne zaštite RH o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja zaposlenika ustanova u vlasništvu RH. Molim Vas da istu primite na znanje.

Ujedno Vas obavještavam da će se testiranje naših zaposlenika koji nisu izuzeti od testiranja prema sadržaju odluke iz privitka, provoditi ponedjeljkom i srijedom od 7 do 7.30 sati u Domu Zdravlja Đakovo, Petra Preradovića 2, ulaz rodilište. Iznimno i sutra će se provoditi testiranje, također u vremenu od 7 do 7.30 sati. Potvrda o testiranju će biti izdana odmah nakon dobivenog rezultata na mjestu testiranja.

Ukoliko Vam navedeni termini zbog dislociranosti nisu odgovarajući, testiranje možete obaviti na jednom od ovlaštenih mjesta
(https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/popis-zdravstvenih-ustanova-i-laboratorija-covid-testiranja-4352/4352) ali u vlastitoj organizaciji. Tom prilikom je potrebno uzeti račun, te će Vam Fakultet refundirati trošak testiranja.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, stojim na raspolaganju.

S poštovanjem,

Uprava Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu

Contact us

Catholic Faculty of Theology in Đakovo

IBAN account:
Faculty: HR4523900011100474440
Dorm: HR3123900011500027586

 

The website KBF in Đakovo uses cookies to ensure a better user experience and functionality of the site. By continuing to browse the website, you agree to the terms of use.