Studenti s invaliditetom

Studenti s invaliditetom

Ured za studente s invaliditetomUred za studente s invaliditetom vode i koordiniraju 
Prof. dr. sc. Dražen Kozak, prorektor za nastavu i studente
dr. sc. Damir Španić, voditelj Odjeljka za studentska pitanja i studente s invaliditetom

Vrijeme određeno za rad sa studentima:
od ponedjeljka do petka 9.00 – 12.00
Molimo da termin dolaska najavite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Termin je moguće dogovoriti i izvan gore navedenog vremena.  

Tijekom akademske 2009./2010. godine započeo je s radom Ured za studente s invaliditetom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, osnovan Odlukom Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera na sjednici 26. svibnja 2008. godine.

Ured se nalazi u Sveučilišnom kampusu u zgradi na uglu Ulice cara Hadrijana i Ulice kralja Petra Svačića, koju dijeli sa Studentskim zborom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Ured za studente s invaliditetom djeluje kao jedinstveni sveučilišni ured koji studentima s invaliditetom pruža informacije i podršku u prostorima ureda, te nastoji rješavati individualne potrebe pojedinih studenata s invaliditetom. Informacije mogu dobiti i svi oni koji su zainteresirani za studij, a nisu sigurni o svojim pravima i mogućnostima studiranja na odabranom fakultetu..

Studenti informacije mogu dobiti na licu mjesta, putem e-maila, telefona, letaka i brošura. Ured za studente s invaliditetom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku nastoji osigurati kvalitetniji pristup visokom obrazovanju kroz pristup zadovoljenja obrazovnih potreba studenata s invaliditetom i nastojanja povećanja njihovog broja.

U svrhu planiranja aktivnosti Ured prikuplja informacije o studentima s invaliditetom i izrađuje bazu podataka.
Ured svojim korisnicima jamči pravo na tajnost svih iznesenih podataka i poštuje njihovo pravo na izbor.

UREDU ZA STUDENTE S INVALIDITETOM NA SVEUČILIŠTU U OSIJEKU  

Kontaktirajte nas

Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu

IBAN račun:
Fakultet: HR4523900011100474440
Studentski dom: HR3123900011500027586
OIB: 05384220316

 

Web stranica KBF-a u Đakovu koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.