Obavijesti

Obavijesti

 

Otvoreni probni pristupi: GIDEON i VisualDx

 

Objavljeno: 6. 5. 2021.

 

Tvrtka Wolters Kluwer otvorila je probni pristup na e-izvore Global Infectious Diseases and Epidemiology Online Network (GIDEON) i VisualDx namijenjene ustanovama, djelatnicima i studentima na području biomedicine i zdravstva.

 

 

Global Infectious Diseases and Epidemiology Online Network (GIDEON) baza podataka sadrži podatke o svim zaraznim bolestima u svakoj zemlji. Svakodnevno ažuriranje podataka o najnovijim epidemijama ovu bazu čini iznimno korisnim alatom za pomoć pri dijagnosticiranju bolesti, identifikaciji organizama i liječenju. Baza također uključuje više od 30.000 grafikona i slika.

 

Pristup na GIDEON bit će moguć do 2. srpnja 2021., a popis ovlaštenih ustanova s pravom pristupa i upute za udaljeni pristup možete pronaći ovdje.

 

 

VisualDx je alat za podršku u postupku diferencijalne dijagnostike koji na temelju unosa osnovnih informacija o stanju pacijenta pronalazi recenzirane članke, fotografije, lijekove ili dijagrame mogućih zdravstvenih stanja.

 

Pristup na VisualDx bit će moguć do 2. lipnja 2021., a popis ovlaštenih ustanova s pravom pristupa i upute za udaljeni pristup možete pronaći ovdje.

 

Pristup navedenim e-izvorima omogućen je direktno s ovlaštene ustanove na temelju IP raspona ili udaljeno odabirom proxy servera (na glavnom izborniku Portala e-izvori) i unosom AAI korisničkih podataka.

 

Noć knjige

Knjižnica Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu organizira izložbu Izdanja djela Nasljeduj Krista u  fondu SNFK. 

Poštovani korisnici,

 od 22. 02. 2021.  Čitaonica radi: ponedjeljak - četvrtak 8:00 - 18:00; petak 8:00-16:00

Prije ulaska u Knjižnicu javiti se na portu Fakulteta (radi mjerenja temperature i prijave podataka dežurnoj osobi) dezinficirati ruke. 

 

  • Obvezno je staviti zaštitnu masku i ispravno je nositi u svim prostorima Knjižnice.
  • Obvezna je dezinfekcija ruku nakon ulaza u Knjižnicu i tijekom boravka u Knjižnici
  • pridržavati se mjera fizičke distance.
  • knjige koje se koriste isključivo u čitaonici, a potrebne su vam više dana - molimo, javite se na pult
  • molimo, ne vraćajte sami knjige na police, ostavite knjige na za to predviđenim mjestima

 

 

 

 

 

 

                                                    

Kontaktirajte nas

Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu

IBAN račun:
Fakultet: HR4523900011100474440
Studentski dom: HR3123900011500027586
OIB: 05384220316

 

Web stranica KBF-a u Đakovu koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.