Studentski kutak

Održana Večer stvaralaštva studenata Katoličkog bogoslovnog fakulteta

Četvrtak, 02 Lipanj 2016 |

Večer stvaralaštva studenata Katoličkoga bogoslovnog fakulteta održana je 2. lipnja 2016. godine okupivši na jednom mjestu studente, profesore, djelatnike, članove Zajednice prijatelja Fakulteta te posebne ovogodišnje goste s Franjevačke teologije u Sarajevu. Pozdravnu riječ održala je studentica Nikolina Barić, predsjednica studentskog zbora. Fra Danijel Nikolić, odgajatelj bogoslova franjevačke teologije u Sarajevu, zahvalio je na pozivu i kvalitetnoj suradnji s KBF-om u Đakovu. Dobrodošlicu je svima poželio i dekan, izv. prof. dr. sc. Ivica Raguž.

Oktet Sursum corda zanimljivim glazbenim izvedbama započeo je ovogodišnju Večer stvaralaštva. Dramska skupina, pod mentorstvom profesorice sestre Fužinato, izvela je predstavu pod naslovom "Obitelj - oaza milosrđa". U nastavku su slijedile glazbene točke studentskog zbora Ruah i samostalne spisateljice i pjevačice Ane Bošković. Pjesnikinja Martina Peunić obogatila je sadržaj večeri recitiranjem autorskih pjesama. Nakon sadržajno bogatih izvedaba uslijedilo je već tradicionalno dodjeljivanje zahvalnica i nagrada zaslužnim studentima, nastavnicima i djelatnicima KBF-a. Ove je godine, u ime svih studenata Fakulteta,  Studentski zbor KBF-a dodijelio priznanje studentima Mariji Kozić, Leonnelu Radinskom i Željku Filajdiću za osobit doprinos razvoju kvalitete studentskog života na KBF-u u Đakovu. Nagradu za izvannastavno zalaganje u predstavljanju i napretku fakulteta dobili su nastavnici  doc. dr. sc. Darija Damjanović Barišić i doc. dr. sc. Davor Vuković. Posebnu zahvalu uputili su Antoniji Pranjković koja je dala veliki doprinos u prvoj razmjeni studenata KBF-a. U nastavku su slijedile izvedbe Rock-banda studenata franjevačke teologije iz Sarajeva VIS Jukić i studenata KBF-a u Đakovu. Na koncu je prikazana Studentska prezentacija "Što se događalo protekle godine" i premijerno je odigran filma KBF TV-a. Svi sudionici i prijatelji fakulteta nakon talentima bogate večeri uputili su se na zajedničko druženje.

Galerija slika

Zašto studirati na KBF-u u Đakovu?

Anita Lučić

Ana Puljić

Luka Ivković

Krešimir Bošnjak

Josip Matezović

Kontaktirajte nas

Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu

IBAN račun:
Fakultet: HR4523900011100474440
Studentski dom: HR3123900011500027586
OIB: 05384220316

 

Web stranica KBF-a u Đakovu koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.