Studentski kutak

Održana Večer stvaralaštva na KBF-u u Đakovu

Nedjelja, 03 Lipanj 2018 |

Dana 01. lipnja 2018. godine na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu tradicionalno je održana Večer stvaralaštva. Ove su godine studenti KBF-a u Đakovu ugostili studente sa Fakulteta filozofije i religijskih znanosti iz Zagreba.

Na samom početku programa pozdravne govore održali su redom: Leonnel Radinski, predsjednik studentskog zbora, zatim prof. dr. sc. Ivan Koprek, dekan Fakulteta filozofije i religijskih znanosti iz Zagreba, mons. Ivan Ćurić, generalni vikar te naposljetku i dekan Fakulteta, prof. dr. sc. Ivica Raguž. Nakon uvodnog dijela programa studentski zbor Ruah se predstavio sa dvije izvedbe pod nazivom „Tisuće razloga“ i „Zdravo Kriste, Kralju moj“. Ove godine je i izv. prof. dr. sc. Suzana Vuletić zajedno sa studentom Brunom Diklićem predstavila studentski časopis Teofil te su pritom izrazili zahvalnost za suradnju u ovom broju časopisa. Studentica Ana Bošković je svojom izvedbom pjesme „Hallelujah“ uz glazbenu pratnju studenta Damjana Kovača također uljepšala ovogodišnju večer stvaralaštva. Dramska skupina KBF-a u Đakovu izvela je živopisnu predstavu pod nazivom „Dukatići“. Studenti Fakulteta filozofije i religijskih znanosti su također izveli predstavu pod nazivom „Put kroz filozofiju kroz 80 strana“. Svoje gostujuće točke su obogatili i video prezentacijom te izlaganjem Dana Đakovića s temom „Čemu studij filozofije i religijskih znanosti?“. Studenti Luka Ćosić i Dino Klem su se predstavili izvedbom „Panis angelicus“, a Marijan Milanović, Kristijan Japarić i Slađana Bradarić su kroz ozbiljno – šaljivu prezentaciju prikazali dosadašnju kroniku događanja na našem fakultetu. U zadnjem dijelu programa uslijedila je dodjela priznanja i zahvalnica Studentskog zbora u kategoriji: profesora koji su obogatili studentski život: izv. prof. dr. sc Ivica Pažin te izv. prof. dr. sc. Suzana Vuletić, a najbolji djelatnici izvan – nastavnih službi su ove godine gđa. Lidija Drmić i gospodin Vladimir Tolušić. Zatim redom, studenti u karitativnoj skupini su Klara Kokić i Kristina Aščić, za studentski zbor tu su Maurizio Rezo i Bogdan Rudinski, za Teofil Dino Klem i Martina Peunić, za dramsku skupinu Luka Erić i Nikola Klemen, a za KBF- Tv Marijan Milanović te Brigita Kukuruzović, dok su Leonnel Radinski i Stjepan Krešo dobili priznanje u svojoj spremnosti za ostvarivanje studentskih prava. Naposljetku, uslijedio je nastup mješovitog zbora te veselo večernje druženje svih prisutnih.

Tekst: Slađana Bradarić
Fotografije: Klara Kokić

Galerija slika

Zašto studirati na KBF-u u Đakovu?

Anita Lučić

Ana Puljić

Luka Ivković

Krešimir Bošnjak

Josip Matezović

Kontaktirajte nas

Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu

IBAN račun:
Fakultet: HR4523900011100474440
Studentski dom: HR3123900011500027586
OIB: 05384220316

 

Web stranica KBF-a u Đakovu koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.