Događanja

Posjet dr. Bastena KBF-u u Đakovu

Autor:  Četvrtak, 19 Svibanj 2022 |

Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, u utorak, 17. svibnja 2022. godine, posjetio je gospodin dr. Jörg Basten, predstavnik Renovabisa za Poljsku, Češku, Rusiju i Hrvatsku.

Dekan Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu izv. prof. dr. sc. Vladimir Dugalić, prodekan za znanost i međufakultetsku suradnju izv. prof. dr. sc. Stjepan Radić, predsjednik Udruge HRD BiOS te inicijator poslijediplomskog specijalističkog studija Propedeutika psihoterapije doc. dr. sc. Josip Bošnjaković i tajnica Fakulteta Tihana Kuterovac s gostom su razgovarali o Renovabisu – načinu  njihova djelovanja i financijske podrške projektima i stručnim usavršavanjima, zatim o Fakultetu – predstavljanje fakulteta i njegova organizacijskog ustroja, studijskim programima, posebice o novom poslijediplomskom specijalističkom studiju Propedeutika psihoterapije koji je u postupku ustrojavanja, te o mogućnostima suradnje i potpore na raznim projektima. Tom prilikom je dr. Basten razgledao Fakultet i Središnju nadbiskupijsku i fakultetsku knjižnicu.

Susret je bio usmjeren na buduću moguću suradnju i projekte.

Kontaktirajte nas

Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu

IBAN račun:
Fakultet: HR4523900011100474440
Studentski dom: HR3123900011500027586
OIB: 05384220316

 

Web stranica KBF-a u Đakovu koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.