Obavijesti

2. međunarodna studentska GREEN konferencija

Petak, 06 Svibanj 2022 |

2. međunarodna studentska GREEN konferencija održati će se u Osijeku od 2. - 3.6.2022. godine na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek u Osijeku.

Ciljevi 2. međunarodne studentske GREEN konferencije su okupljanje studenata prirodnih, biomedicinskih, tehničkih, biotehničkih, društvenih i humanističkih znanosti, popularizacija znanosti, razmjena i nadogradnja znanja, promicanje multidisciplinarnog pristupa području zaštite okoliša, primjena smjernica održivog razvoja te ostvarivanje zdravijeg načina života.

Organizacijski odbor poziva Vas na sudjelovanje u radu 2. međunarodne studentske GREEN konferencije putem usmenih ili posterskih priopćenja.

U želji da vaši radovi, nove spoznaje i vaša znanja iz područja zaštite okoliša budu što šire dostupna, za sudjelovanje u radu Konferencije nije potrebna uplata kotizacije.

Konferenciju organizira Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek u suradnji s Fakultetom agrobiotehničkih znanosti Osijek te mrežom visokoobrazovnih institucija suorganizatora.

1. međunarodna studentska GREEN konferencija održana je 2018. godine u Osijeku i okupila je studente prirodnih, biomedicinskih, tehničkih, biotehničkih, društvenih i humanističkih znanosti, iz Hrvatske i drugih zemalja. Na Konferenciji je sudjelovalo ukupno 473 autora koji su prezentirali 158 radova.

Sažeci svih prezentiranih radova objavljeni su u Zborniku sažetaka 1. međunarodne studentske GREEN konferencije, dok je 65 cjelovitih radova studenata i njihovih profesora na temu zaštite okoliša objavljeno Zborniku radova 1. međunarodne studentske GREEN konferencije.

Međunarodni suorganizatori ISC GREEN 2022 su Međunarodna federacija za zdravstvenu ekologiju (IFEH), Europsko udruženje za higijensko inženjerstvo i dizajn (EHEDG) i Mreža zaštićenih područja uz rijeku Dunav (Danube Parks).

Za iznimno povoljan smještaj sudionika pobrinuo se Studentski centar Osijek čiju Vam ponudu također dostavljamo u prilogu.

Više informacija o 2. međunarodnoj studentskoj GREEN konferenciji dostupno je na poveznici: http://www.ptfos.unios.hr/isc_green/.

Dobrodošli na 2. međunarodnu studentsku GREEN konferenciju!

Dobrodošli u Osijek!

U ime Organizacijskog odbora ISC GREEN 2022
prof. dr. sc. Mirna Habuda-Stanić

Kontaktirajte nas

Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu

IBAN račun:
Fakultet: HR4523900011100474440
Studentski dom: HR3123900011500027586
OIB: 05384220316

 

Web stranica KBF-a u Đakovu koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.