Povjerenstvo za unaprjedenje i osiguranje kvalitete

Povjerenstvo za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete

Odlukom o imenovanju članova stalnih i povremenih tijela Fakultetskoga vijeća za mandatno razdoblje 2018.-2022. donesenoj na IX. redovitoj sjednici Fakultetskoga vijeća 27. rujna 2018. godine imenovani su novi članovi Povjerenstva za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokoga obrazovanja  na KBF-u u Đakovu. 3. lipnja, 8. srpnja 2019.  i 25. sijećnja 2021. godine FV donijelo Odluke o razrješenju i imenovanju članova Povjerenstva za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja te je sada sastav sljedeći:

Članovi Povjerenstva su:

       1.   Izv. prof. dr. sc. Davor Vuković, predsjednik                Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
       2.   Doc. dr. sc. Boris Vulić, član, predstavnik nastavnika                Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
       3.   Prof. dr. sc. Ivica Raguž, član, predstavnik nastavnika                Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
       4.   Mr. sc. Igor Jakobfi, član, predstavnik asistenata                Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
       5.   Mihaela Megloba, članica, predstavnica studenata                Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
6.   Vlč. Mato Gašparović, član, predstavnik vanjskih dionika                Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
7.   Dr. sc. Teuta Rezo, članica, predstavnica vanjskih dionika                Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Raniji sastav Povjerenstva

Godišnji plan rada Povjerenstva

Godišnje izvješće

Kontaktirajte nas

Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu

IBAN račun:
Fakultet: HR4523900011100474440
Studentski dom: HR3123900011500027586
OIB: 05384220316

 

Web stranica KBF-a u Đakovu koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.